Skúšky Fusion dátum vydania PC kĺže, ale open beta začne zajtra

20.03.2014 17:43

 

Skúšky Fusion dátum vydania PC kĺže, ale open beta začne zajtra

Preorder Trials Fusion pre PC z Uplay alebo "vybraného digitálneho predajcu", aby získali prístup do open beta, ale majitelia PC budú musieť počkať o týždeň dlhšie, než Xbox One, PS4 a 360 majiteľov získať plnú hru.

Vydanie PC pre hodnoteniach Fusion klesla od apríla 16 do 24. apríla čo znamená, že majstrovský závod bude musieť čakať ďalší týždeň hrať RedLynx v poslednej stuntbike kapary.

Ale to nie je tak zlé! Majitelia PC, ktorí preorder hru z Ubisoft vlastnej Uplay alebo "vybraných digitálnych predajcov" bude mať prístup k Trials Fusion uzavretý beta od 21. marca. To je zajtra!

Ubisoft tvrdí, že beta bude obsahovať 14 stôp a 2 šikovnosť hry na prvý, s obsahom o ponuke meniace sa každý týždeň s aktualizáciou. Budú tiež zahrnuté Rebríčky a výzvy.

Skúšky Fusion začne pre Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4. a 16. apríla, s digitálny download stojí 20 dolárov.Fyzická verzia pre Xbox One a PS4 bude k dispozícii v prípade retailových expozícií u 40 USD.

Na vrchole sa, že budú súdy Fusion obsahovať Permanentný vstupenka pre hru v šiestich DLC balíčkov. RedLynx plánuje vydať DLC pre hodnoteniach Fusion až do konca apríla 2015.

 

 

FanClub/Sponzor

HTMLky

    Socialné siete

Facebook :

 

Google